Hej Alle

 

Er i gang med sætte mit nye hus op på Amager men grundet en masse arbejde har jeg desværre ikke haft den tid jeg har håbet på og vil gerne være klar til sæsonen starter. Derfor søger jeg en tømrer som kan hjælpe med at gøre de sidste ting færdige.

 

Har kun sat råhuset op så de sidste ting er en del :-).

 

Kender I en god tømrer som I kan anbefale til en fornuftig pris? Har desværre ikke haft særlig god erfaring med selv at finde dem :-).

 

Det drejer sig om følgende opgaver:

- Montere vinduer

- Ligge gulv

- Ligge øverste lag tag og tagpap (når det bliver varmere)

- Isolere gulv og loft

- osv.

 

Det er ikke noget som haster vildt meget (skal være færdigt april), så han vil kunne benytte opgaven til at fylde de ledige dage ud med.

 

Søger i øvrigt også en VVs'er og en elektrikker når den tid kommer.

 

Med venlig hilsen

 

Jesper

Views: 208

Svar på dette

Svar til dette forumindlæg

hvis du stadig mangler tømrer, og er interesseret kan du prøve at kontakte mig på 26143561.

 

Mvh. Mathias Christensen

Hej Jesper

Jeg vil klart anbefale få tre tilbud på hvert af dine projekter i kolonihaven - så kan du virkelig spare meget. Læs mere her: Få tre bud på dit projekt i kolonihaven - og spar penge

Hvis du stadig står og mangler en tømrer, så kender jeg en rigtig god en, der er beliggende i Taastrup. Jeg linker lige til hans hjemmeside, så du kan tjekke ham ud. http://www.vintherbyg.dk/ 

Hvis du samtidig får brug for en maler, så vil jeg klart anbefale Flemming. Hans hjemmeside linker jeg også lige til, hvis du skulle have brug for at tjekke det ud. https://www.malerfirmaetflemmingc.dk/ 

Håber at mine bud kunne bruges. 

Jeg har benyttet mig af 3bygge tilbud tidligere og der fandt jeg den tømrer jeg har benyttet mig af nogle gange efterhånden.

Jeg bruger https://do-mo.dk/ og de har gang på gang leveret et dejligt stykke arbejde, så de er ihvertfald værd at tage med til eftertanke! 

RSS

© 2018   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service