Maibrit
 • Kvinde
 • Denmark
Del på facebook
Del

Maibrits venner

 • Heidi Poulsgaard lauridsen
 • Bettina
 • Juliane Kronborg
 • Jannick B
 • Charlotte Thune
 • karin mikkelsen
 • bo jensen
 • Yvon
 • Lotte Hansen

Maibrits grupper

Maibrits forumindlæg

Forsikring - kolonihavehus
24 svar 

Hej alle derude :)Jeg har lidt svært ved at finde et forsikringsselskab, som vil forsikre både hus og evt. indbrud/tyveri.Er der nogen, der kan komme med nogle gode bud - uden at jeg behøver at…Læs videre

Søgeord: Forsikring

har oprettet dette forumindlæg. Nyeste svar fra Pernille Olsen marts 11, 2012.

Solcelleanlæg - erfaringer søges
6 svar 

Hej derude,Jeg skal jo bygge nyt hus her i foråret, og da vi ikke har strøm indlagt, vil jeg sætte solcelleanlæg op.Jeg har kigget på 2 forskellige - et fra dette firma :…Læs videre

Søgeord: strøm, Solceller

har oprettet dette forumindlæg. Nyeste svar fra Maibrit jan 8, 2013.

 

Maibrits side

Nyeste aktiviteter

Maibrit skrev en kommentarMaibrits blogindlæg De næste projekter i kolonihaven
"Hej Marie Jeg har sat billederne ind under min side, havde slet ikke set denne mulighed. Finder nogle af dem og sætter ind her. Min tanke var netop at bruge den gamle brændeovn som udendørs pejs. Skorstensfejeren siger, der er…"
dec 29, 2017
Maibrit har uploadet nye billeder
dec 29, 2017
Maibrit har skrevet et indlæg i bloggen

De næste projekter i kolonihaven

Efter Marie har vækket vores skønne site til live, må der jo holdes liv :) Og når man er så uheldig at være ramt af den værste influenza ever – ja så må man finde de positive ting frem.Jeg ELSKER min kolonihave, hvad alle I andre sikkert også gør, så jeg gik gang med at se foto over nogle år. Jeg overtog haven november 2011, den gang var der et gammelt hus, og et skur fyldt med ragelse fra gulv til loft, så der ventede noget af en oprydning.Det er utroligt, hvad der sker, selv om jeg hele tiden…Læs mere
dec 29, 2017
Maibrit har uploadet nye billeder
dec 28, 2017
Maibrit commented on Eigil Johansen's photo
Thumbnail

Vores hus

"Vildt flot og god løsning med overdækket terrasse som en helhed af huset. SMUKT."
dec 28, 2017
Maibrit commented on Jasmin's photo
Thumbnail

En glad mand.

"Hvor ser det godt ud, til lykke med det :)"
dec 28, 2017
Maibrit skrev en kommentarMarie Lærkes blogindlæg Brændeovn i kolonihaven - er det realistisk?
"Så har jeg faktisk købt min nye brændeovn - en Rais, som kun skal stå 10 cm fra brændbart materiale på bagsiden. Lidt mere til siderne. Fantastisk i et lille hus. Så skal der købes skorsten og…"
dec 28, 2017
Maibrit skrev en kommentarMarie Lærkes blogindlæg 6 gode grunde til at glæde sig til februar
"Ser spændende ud Marie :)"
dec 27, 2017
Maibrit commented on Maibrit's photo
Thumbnail

Svanefamilie på besøg

"Det er en både sød og trist historie. Svanefar er kommet hos mig gennem flere år, alene. Sidste år fandt han så en mage, de valgte at bygge rede i naboens have, fordi de ikke er der fulltime før det blir rigtig…"
dec 27, 2017
Maibrit skrev en kommentarMarie Lærkes blogindlæg Adventsgaver - hvilken havebog ønsker du dig?
"Takker Marie :) God aften til dig og familie :)"
dec 3, 2017
Maibrit skrev en kommentarMarie Lærkes blogindlæg Adventsgaver - hvilken havebog ønsker du dig?
"Stort til lykke til Lisbeth :) og tak for en rigtig god event."
dec 3, 2017
Maibrit skrev en kommentarMarie Lærkes blogindlæg Adventsgaver - hvilken havebog ønsker du dig?
"Hej og glædelig 1. advent Hvis jeg stadig kan nå at være med, ønsker jeg mig Kolonihaveliv af Julia Lahme, har netop lånt den på biblioteket, er kun 14 dages lån, så ville dejligt at have den…"
dec 3, 2017

Maibrits billeder

 • Tilføj billeder
 • Se alle

Gæstebog (6 kommentarer)

8:01pm, november 12, 2011 skrev karin mikkelsen

sikke et dejligt sted, held og lykke med det !

7:16pm, november 17, 2011 skrev Charlotte Thune

Huset er på 30-35 kvm så det er lige tilpas. Der er et skur tilbygget huset hvor i der ligger et toiletrum, så jeg har i samarbejde med den yngste af mine drenge lukket skuret af og lavet hul fra køkkenet til skuret og på den måde kommer der et ekstra lille værelse hvor der lige kan stå en enkeltmands seng ;-)

Det ser da ud som om der er hus på din grund eller hvad? Synes det lyder spændende at du vil bygge nyt og jeg glæder mig til at følge projektet. Hvor henne i København ligger din have? Der ser helt vidunderligt ud :-)

KH C

PS Håber du har haft en god arbejds dag.

8:44pm, november 17, 2011 skrev Charlotte Thune

Har lige sendt dig en mail i stedet for ;-)

10:15pm, februar 19, 2012 skrev Charlotte Thune

Hej du skønne kvinde.

Ja efter at have set de sidste billeder kan jeg godt se du trænger til et nyt hus på grunden. Glæder mig til at se det færdige resultat ;-)

9:31am, juni 13, 2012 skrev Tamara
Tak skal du have! 
12:52am, december 28, 2017 skrev Maibrit

Efter Marie har vækket vores skønne site til live, må der jo holdes liv J Og når man er så uheldig at være ramt af den værste influenza ever – ja så må man finde de positive ting frem.

Jeg ELSKER min kolonihave, hvad alle I andre sikkert også gør, så jeg gik gang med at se foto over nogle år. Jeg overtog haven november 2011, den gang var der et gammelt hus, og et skur fyldt med ragelse fra gulv til loft, så der ventede noget af en oprydning.

Det er utroligt, hvad der sker, selv om jeg hele tiden synes, at NU må der altså snart komme styr på alle de løse ender.

Er så heldig at have en gæv svigersøn, som har stået for det meste, men han er også en dygtig lærermester, så de fleste hegn har jeg selv opsat. Stolt? ja lidt J Dog med hjælp fra familie og super havenaboer til at hjælpe med at grave og sætte stolperne.

Jeg er også så heldig at have en stor terrasse, som er blev "indhegnet" med fuglevoliere, da jeg ikke ønsker mine katte som udekatte.

Har nu besluttet, at næste projekt bliver en overdækket/halvt lukket terrasse. Jeg skal søge om tilladelse i bestyrelsen, så godkendelse må vente til foråret, men jeg er allerede i gang med tegningen.

Jeg har nogle gamle vitrinedøre, samme slags som brugt til drivhuset, de skal slibes og males, og så tænker jeg, de skal sættes på den ene af siderne - rækker ikke længere, så må på udkig efter andre lignende – evt. gamle vinduer til den sidste side.

Den tredje side er jo huset, så den sidste side skal være åben, ellers hedder det en udestue, og så overholder jeg ikke det tilladte bebyggede på grunden. Men pyt, det giver alligevel lidt mere plads til "udeliv" selv på dårlige dage.

Da vi er så heldige at må have brændeovn, har jeg faktisk købt en ny brændeovn. Min antikke er ikke mere tilladt at opsætte. Så den må finde anden anvendelse. Den er ellers så flot. Det er den nye også, men større, men sviner langt mindre, og det er jo det vigtigste.

Inden jeg fik min kolohave og lige efter, sad jeg hver eneste morgen til min morgenmad og kiggede på alle jeres billeder her på sitet. Jeg havde ofte svært ved at løsrive mig, så nogle gange stressede jeg på job.

Men alle jeres løsninger og ideer hjalp mig meget, da det endelig blev tid til at starte med det nye hus. 

Jeg har fundet lidt foto – en slags før og nu – og så er det, at jeg jo godt kan se, jo der sker faktisk mere, end jeg lige troede – utålmodig, hedder det vist.

Du skal være medlem af Vores Kolonihaver for at kommentere!

Bliv medlem Vores Kolonihaver

Maibrits blog

De næste projekter i kolonihaven

Efter Marie har vækket vores skønne site til live, må der jo holdes liv :) Og når man er så uheldig at være ramt af den værste influenza ever – ja så må man finde de positive ting frem.

Jeg ELSKER min kolonihave, hvad alle I andre sikkert også gør, så jeg gik gang med at se foto over nogle år. Jeg overtog haven november 2011, den gang var der et gammelt hus, og et skur fyldt med ragelse fra gulv til loft, så der ventede noget af en oprydning.

Det er utroligt, hvad der sker,…

Læs videre

Tilføjet december 28, 2017, kl. 10:30am — — 2 kommentarer

 
 
 

© 2019   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service