Liselotte
 • 44, Kvinde
 • Esbjerg
 • Denmark
Del på facebook
Del

Liselottes venner

 • Erik M. Hansen

Liselottes grupper

 • Pil

  Pil

  17 medlemmer

Liselottes forumindlæg

Pil bortgives
11 svar 

har oprettet dette forumindlæg. Nyeste svar fra Janni maj 14, 2010.

Alternativt drivhus?
19 svar 

har oprettet dette forumindlæg. Nyeste svar fra Line Fauerholm okt 4, 2009.

 

Liselottes side

Nyeste aktiviteter

JanniM skrev en kommentar til Liselotte
"Hejsa Håber du måske kan give lidt hjælp. Vi søger med lys og lygte en kolonihave på Rosenvængets Alle med hus på . kender i nogen som sælger? Jeg har kigget rundt på nettet (guloggratis…"
marts 20, 2013
Liselotte posted discussions
april 4, 2009
Liselotte har uploadet nye billeder
feb 10, 2009
I maj 2006 købte jeg min have. Jeg gav kr. 8.500,- for den med ligesom den var. Den ligger i et område i Esbjerg, hvor der ikke er så stor kontrol med, om haverne er velplejede, hvilket passer mig meget fint, eftersom jeg af og til har lidt svært ved at få taget mig sammen til at køre derud ;-)

I juli 2007 købte jeg så endnu en have - den ligger lige klods op af min og havde været til salg et godt stykke tid. Den gav jeg som gave til min daværende kæreste - nu mand ;-) Så kan hans sønner på 7 og 12 år løbe rundt og spille fodbold inde i dén have, mens jeg kan gå og nusse om roserne uden at de bliver ramt af en vildfaren bold :-D

Vi nyder meget at være derude - jeg er nok den, der nyder det mest, og vi tænker lidt på at sælge have nr. 2 igen - der var jo meget mere arbejde ved at have én mere, end vi lige havde forestillet os.

Jeg håber, vi får en ordentlig sommer i år, så jeg kan komme i bund med ukrudtet ;-)

Liselottes billeder

 • Tilføj billeder
 • Se alle

Gæstebog (7 kommentarer)

12:53pm, februar 20, 2009 skrev Jens Juhl
8.500 for en have med hus på - fantastisk, så kan alle være med. Og der ser dejligt ud. Men må i det i Esbjerg, altså eje to kolonihaver? Så er i da ikke medlem af Kolonihaveforbundet.
10:51pm, februar 20, 2009 skrev Liselotte
Det tror jeg godt vi må. Vi købte den dengang, vi kun var kærester, og de står i hvert vores navn, og vi har ikke hørt noget om, at vi ikke må.
Jeg mener ikke, vi er medlem af forbundet, men bare en forening. Vi har heller ikke stramme regler om pasning og udseende af haven, hvilket passer os rigtig godt :)

Og ja, 8.500,- er helt fantastisk billigt i forhold til, hvad de koster andre steder :) Bliver helt overvældet, når jeg hører, at folk sælger for så høje beløb som 130.000,-! :)
9:03am, april 8, 2009 skrev Erik M. Hansen
Hejsa.
Er der ved at komme liv i dine roser ? Går selv og spekulerer på, om det ikke er ved at være tiden for at skære dem ned for at få lidt fart i væksten.
12:23am, april 9, 2009 skrev Erik M. Hansen
Jeg håber virkelig at det er HELT slut med frost, så vi kan komme videre i teksten. Jeg klipper vores roser ned her i løbet af påsken.
Når jeg tænker over det, har jeg faktisk også observeret ekstraordinært mange mariehøns her i foråret. Vores roser var også slemt plagede af lus sidste år.
Ja, lad os krydse fingrene for, at de små "høns" er sultne :-)
8:03pm, april 20, 2009 skrev Tina Storgaard-Christensen
Hej hej og tak for velkomsten.
Hvor har du have henne om jeg må spørge? Skønt at sæsonen er i gang igen.
Tina
1:30pm, april 21, 2009 skrev Tina Storgaard-Christensen
Jeg har have i skibhøj. Det er derude der afholdes Grøn Koncert. Så har vi live musik i haven ;-)
12:43pm, marts 20, 2013 skrev JanniM

Hejsa

Håber du måske kan give lidt hjælp. Vi søger med lys og lygte en kolonihave på Rosenvængets Alle med hus på . kender i nogen som sælger? Jeg har kigget rundt på nettet (guloggratis samt DBA) men ved ikke hvor vi ellers skal kigge. Du er velkommen til at smide en avt mail. henningsendk@hotmail.com hvis i kender til nogen. prisklasse omkring 15.000 - 20.000 kr :)

Du skal være medlem af Vores Kolonihaver for at kommentere!

Bliv medlem Vores Kolonihaver

 
 
 

© 2018   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service