En lille sjov historie om at dele

I forbindelse med omlægning af køkkenhaven (se de tre forrige blogindlæg her: 1, 2 og 3) pillede jeg min flagstang ned. Linen var knækket år tilbage og den trængte måske nok til en lille upshining.

Da den først var lagt ned, havde jeg faktisk ikke lyst til at rejse den igen...


Så jeg lagde den ud under min hæk og satte en besked på foreningens hjemmeside, at nu lå flagstangen dér, og kunne hentes af enhver.

Det kom der nu ikke så meget ud af, og med tanke på dét besvær jeg ville have med at skulle skaffe den af vejen, skrev jeg fluks en annonce i både 'den gule' og 'den blå' Flagstangen lå der stadig - til fri afhentning.

Det gav pote og en søndag formiddag kom en herre trillende i en lille grå personbil. Den hele lange vej fra Viborg til Århus.Jeg var da ganske sikker på at han havde parkeret en lang trailer oppe ved foreningshuset, for ikke at skulle manøvrere den rundt på de små haveveje.
Men næh, nej.... -jeg troede seriøst han tog pis på mig!

Flagstangen blev stukket ind bagfra, med toppen først. Så blev den trukket gennem hele bilen og frem til det nedrullede vindue i passagersiden foran. Her blev den ført ud, og så blev et balancepunkt fundet og flagstangen fastgjort.

Jeg har simpelthen aldrig set et lignende syn, som da den lille grå bil trillede ned af Bellisvej og fyldte absolut det hele, og lidt til. Selve bilen helt klemt op ad hækkene til venstre, mens toppen af flagstangen fejede henover alle hækkene i højre side.

1,5 timer senere tikkede en SMS ind; han var kommet godt og problemfrit hjem, og konen var tilfreds med flagstangen.

Ja, det' det mest utrolige der kan hænde på en ellers stille søndag i kolo'en.

Views: 88

Kommentar af Marie Lærke, februar 14, 2018 kl. 10:39am

Hæhæ:)

Skriv en kommentar

Du skal være medlem af Vores Kolonihaver for at kommentere!

Bliv medlem Vores Kolonihaver

© 2018   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service