Kolonihaven FauerFlora rundvisning :)

Views: 243

Kommentar af Hertha, maj 21, 2015 kl. 6:52pm

Hej LIne. Tak for kikket. Har du fået ny kolonihave og hus??? Jeg solgte jo min have midt i en depression. Noget med at der ikke var luget nok af skvalderkål!!! Ser lige dine bede langs hækken, synes da ikke de lider af hysteri i din have. Har du osse hus og have ved siden af kolonihaven her? Jeg er i 7 sind for tiden. Har et stort ønske om at komme tættere på mine børnebørn men er ikke enig med min mand om dette. Jeg vil kikke i Åbenrå en dag om der skulle være små kolonihaver dernede osse. MIn var vist særlig stor. skriv engang hvordan det går dig. med kærlig sommerhilsen Hertha

Kommentar af Britta Sieljaks, maj 23, 2015 kl. 3:49pm
Hvor er det en skøn have.
Kommentar af Line Fauerholm, maj 24, 2015 kl. 2:06pm

Hej Herta... Lang tid siden jeg har set til dig :)
Depressioner er noget L....
Håber du er kommet over det. Jeg har haft 2 haver i 3 år snart, og det er lidt voldsomt, når jeg også har virksomhed og er fuldtids studerende.
Kolonihavne er 900m2 men haven her hjemme er 1500 m2 så det er blevet for meget for mig at passe.
Jeg håber at finde den rette køber til kolonihaven.

Håber også at du får taget den rette beslutning om hvad du vil.

Kærlige sommerhilsner fra Line

Kommentar af Line Fauerholm, maj 24, 2015 kl. 2:06pm

Hej Britte

Tusinde tak... er også ked af at skulle af med den, men det er nødvendigt.

Line

Skriv en kommentar

Du skal være medlem af Vores Kolonihaver for at kommentere!

Bliv medlem Vores Kolonihaver

© 2018   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service