Spørgsmål om strøm til kolonihaven.

Hej.

Jeg overtog en have forrig forår, Har haft og har en kamp for mig at komme i bund af en meget forfalden have. Står  overfor at skal i gang med huset.  Så derfor spørger jeg:

Da vi ikke hat strøm inde.  Er der nogen der ha erfaring med solcelle eller anden billig måde at få strøm til huset ?

Vh  Jan

Views: 697

Kommentar af Simon, juni 27, 2015 kl. 8:16am

Hej,

Jeg har med stor tilfredshed investeret i et 24v solcelleanlæg, som driver køleskab, fryser, tv, lys og diverse opladere til haveredskaber osv. mener jeg gav 12000kr inkl. alt- og var ret nemt at montere. Har endnu ikke prøvet at løbe tør for strøm.

mvh Simon

Kommentar af Peer Tanggaard, juni 28, 2015 kl. 8:00pm
Hej Simon.
Hvor mange solpaneler har du, og hvor mange watt.
Jeg har nemlig selv 2x190 watt, jeg kan ikke holde strøm på mine batterier. Jeg har 2 stk. 12 volt på 100 amp. Og det er fritisbatterie der er nye. Jeg har kun en køleskab A++
Kommentar af Simon, juni 29, 2015 kl. 9:13am
Hej. Jeg har 4stk 12v batterier som er sat sammen til 24volt, 2 paneler, som jeg ikke kan huske hvor mange watt er på.. Min inverter er på 1000watt. Jeg mener anlægget har en kapacitet på 1,2-1,5 kWh. Jeg har købt det komplet hos viva energi.. De har flere løsninger til ok priser...
Kommentar af Bo Andersen, juni 13, 2016 kl. 9:30pm

Hej Jan.

Prøv at kigge på de nye lydløse kolonihave mølle og sol anlæg som lige er kommet her: www.V-M-E.dk

Måske er der en god løsning for dig.

God sommer..

Skriv en kommentar

Du skal være medlem af Vores Kolonihaver for at kommentere!

Bliv medlem Vores Kolonihaver

© 2018   Made By You   Powered by

Badges  |  Rapportér en fejl  |  Terms of Service